8/4/10

Πρώτες Δημοσκοπήσεις

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που βγήκαν στον αέρα και δίνουν 42% στον Ζαφειρόπουλο στο Χαλάνδρι, 36% στον Γιαννακόπουλο στην Αγία Παρασκευή, 22% στον Νικολάου στο Χολαργό, 52% στον Κόνσουλα στο Βύρωνα αλλά στο δεύτερο γύρο.

Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων βγήκαν παγανιά.

Ο Κόνσουλας έχει καλή διαφορά. Ο Γιαννακόπουλος έχει ελπίδες. Ο Ζαφειρόπουλος το παλεύει αλλά δύσκολα και ο Νικολάου ούτε που να το σκεφτεί.

Αυτά βέβαια ξερά χωρίς πολλές επεξεργασίες. Τεράστια σημασία παίζει ο αντίπαλος. Αν δεν βρουν αντίπαλο στο Χαλάνδρι (που δεν θα βρουν), τότε ο Ζαφειρόπουλος είναι σίγουρος. Αν κατεβάσουν όνομα, την έχασε ο Γρηγόρης.

Βγήκε λέει και μια δημοσκόπηση στο Περιστέρι όπου ο Παχατουρίδης σαρώνει. Δεν έγιναν γνωστά τα νούμερα, αλλά είδαμε την φάτσα του Τσούρα όταν την έμαθε. Ο μορφασμός έφτανε. Αναζητείται κορόιδο για το Περιστέρι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο Νικολάου «ούτε που να το σκεφτεί» με το και καλά 22%, δεν μας λες ρε... αμερόληπτε «δημοσιογράφε» συγγραφέα του παραπάνω post σε ποιους κατανέμεται το υπόλοιπο 78%; Αλλά προφανώς δεν σε ενδιαφέρει αυτό, έτσι δεν είναι; Ο Νοέμβρης όλο και πλησιάζει και να δω τότε πού θα κρυφτείς και εσύ και οι... φίλοι/η σου!