28/2/10

Ενδεχόμενο και μεγάλων δήμων

Δεν αποδίδεται η πραγματικότητα στις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες ο Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης απέκλεισε το ενδεχόμενο ένωσης των 4 δήμων στα Μεσόγεια, με την αιτιολογία ότι θα δημιουργηθεί ένας δήμος μαμούθ. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της εκλογικής Περιφέρειας Αττικής, μάλλον διοχέτευσαν στον τύπο τις επιθυμίες τους. Συγκεκριμένα έδωσαν στον τύπο αυτά που είπαν εκείνοι και όχι αυτά που τους είπε ο Υπουργός.
Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Υπουργός παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τόσο τις παρεμβάσεις των δημάρχων της Θεσαλονίκης που ζήτησαν 4 μεγάλους δήμους, όσο και την έρευνα της K Research η οποία δείχνει ότι ο κόσμος θέλει μεγάλους και ισχυρούς δήμους με δυνατότητες.
Ανθρωποι του Υπουργού μας δήλωσαν ότι τα όσα βγήκαν στην δημοσιότητα δεν είναι ανακριβή, δεν αποδίδουν όμως σε καμία περίπτωση το κλίμα και το πνεύμα της συζήτησης.
Να θυμίσουμε βέβαια ότι οι συγκεκριμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν αντιδράσει και επισήμως στο ενδεχόμενο να δημιουργηθούν μεγάλοι δήμοι με ισχυρούς δημάρχους και με μεγάλο κοινωνικό έρεισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: