28/2/10

Αρνήθηκε δωρεάν ποδήλατο ο Βούτσης

Αρνήθηκε ο Νίκος Βούτσης να παραλάβει δωρεάν ποδήλατο από το Δήμο Νέας Ερυθραίας της οποίας είναι κάτοικος. Ο κ. Βούτσης έστειλε την παρακάτω επιστολή στην τοπική εφημερίδα "Η Νέα Ερυθραία κάθε βδομάδα"
«Πληροφορήθηκα από ρεπορτάζ της εφημερίδας σας ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Ερυθραίας αποφάσισε να δωρίσει, μεταξύ άλλων πολιτικών της περιοχής, και σε εμένα προσωπικά ένα ποδήλατο ως συμβολική κίνηση για τη χρήση των νέων ποδηλατόδρομων που έχουν κατασκευαστεί στη περιοχή μας.
Αν και εκτιμώ τη κίνηση αυτή προς το πρόσωπό μου και συμφωνώ επί της ουσίας με το συγκεκριμένο έργο που αναβαθμίζει την πόλη μας, εντούτοις δεν μπορώ να δεχθώ το ποδήλατο αυτό, το οποίο θα ήθελα αντ’ εμού να παραχωρηθεί δωρεάν σε κάποιο παιδί μιας οικογένειας μεταναστών που ζει και εργάζεται στη γειτονιά μας.
Για μένα, είναι αυτονόητο ότι θα προσέλθω τις προσεχείς μέρες για να παραλάβω κι εγώ, όπως και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, ένα ποδήλατο για την οικογένειά μου σύμφωνα με τους όρους που έχουν τεθεί δημοσίως.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία».
Νέα Ερυθραία, 16/2/2010,
Νίκος Βούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: