4/1/10

Πυκνώνουν τα παράπονα

Αλλάζει τους αντιδημάρχους πρασίνου και καθαριότητας ο Γιάννης Χαραλάμπους. Αναστάτωση από την απόφαση του δημάρχου σχολιάζει η εφημερίδα ΕΚΦΡΑΣΗ στο http://www.ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=354

Σύμφωνα με το ρεπορταζ “Οι δυο πρώτοι σε σταυρούς δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Ιωνίας, Δέσποινα Θωμαϊδου και Παναγιώτης Μανούρης, θα αναλάβουν κάποια προεδρία ή αντιπροεδρία οργανισμού, αφού ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Γιάννης Χαραλάμπους αποφάσισε την αντικατάστασή τους στις αντιδημαρχίες πρασίνου και καθαριότητας. Τις θέσεις τους καταλαμβάνουν οι Κώστας Κουλούρης(καθαριότητας) και Χρήστος Βλάχος( πρασίνου). Η απόφαση αυτή γεννά ερωτηματικά, αφού το 2010 είναι προεκλογική χρονιά και, κατά γενική ομολογία, η απόδοση των δυο διευθύνσεων του Δήμου κρίνεται ικανοποιητική. Έτσι η αλλαγή των δύο πρώτων συμβούλων των εκλογών του 2006 δημιουργεί εκ των πραγμάτων σενάρια σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές”.

Οι κρίσεις ανήκουν στην εφημερίδα. Εμείς δεν είμαστε τόσο σίγουροι ότι ο κ. Χαραλάμπους αντιμετωπίζει προβλήματα. Αυτό που μπορούμε όμως να διαβεβαιώσουμε είναι ότι οι επικριτικές φωνές αλαζονείας πυκνώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: