23/12/09

Νεα Παράταξη στη Νέα Σμύρνη

Νέα παράταξη στη Νέα Σμύρνη διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα "Τα Επίκαιρα". Αυτό που συζητιότανε εκεί από καιρό έγινε πραγματικότητα. ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝ και ΑΚΟΑ απέσυραν την υποστήριξή τους (τοπικά) από τον Δήμαρχο Γιώργο Κουτελάκη και πάνε για ευρύτερης συνεργασίας παράταξη. Αν θέλετε τη γνώμη μας δεν είναι εύκολος ο δρόμος των ευρύτερων συνεργασιών. Αν θέλετε τη γνώμη μας και οι πασόκοι ψάχνουν δικαιολογία για να αποχωρήσουν ησύχως.
Και αν θέλετε τη γνώμη μας, είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί αυτή τη στιγμή το Δήμαρχο Νέας Σμύρνης. Εχει άλλα πράγματα στο μυαλό του με τις δίκες και την υπόθεση Πανιωνίου που από ότι λένε οι κακές γλώσσες δεν θα την γλιτώσει. Αδίκως.
Αν θέλετε τη γνώμη μας ο κ. Κουτελάκης είναι πολύ έξυπνος για να την πατήσει σαν μαθητούδι. Το έξυπνο όμως πουλί από τη μύτη πιάνεται. Για αυτό ακριβώς το λόγο δεν την πρόσεξε την υπόθεση γιατί οι ενέργειές του δεν ήταν προς όφελός του. Τουλάχιστον οικονομικό.
Τώρα βέβαια γης μαδιάμ. Το ΠΑΣΟΚ ψάχνει υποψήφιο (η κα Κατσέλη δεν φαίνεται να το παλεύει) και ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει αφορμή να απεμπλακεί.
Το σενάριο μας φαίνεται ακραίο. Στη Νέα Σμύρνη δεν μπορεί να ορθοποδήσει η Νέα Δημοκρατία, δεν έχει υποψήφιο το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μικρός.
Παρ' όλα αυτά θα έχουμε εξελίξεις γιατί και ο κ. Κουτελάκης δεν αισθάνεται καλά τώρα τελευταία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: