17/11/20

Εμπέδωσαν τα παιδιά το κράτος μπάχαλο

 Εχθές λοιπόν τα παιδιά ειδικά της Α’ Γυμνασίου κατανόησαν πλήρως: ότι όταν στην Ελλάδα αναφερόμαστε στο κράτος, εννοούμε το απόλυτο μπάχαλο.

Στην ηλικία που ξεκινούν να συμπυκνώσουν μια πολιτική συνείδηση, τους ανακοίνωσαν οριστικά ότι θα ξεκινούσαν τα μαθήματα στις 7 Σεπτεμβρίου και ξεκίνησαν στις 14. Τους ανακοίνωσαν ότι ο Αγιασμός θα γίνει στις 8:30 που στην συνέχεια θα γινότανε στις 11 αλλά τελικά αναβλήθηκε. Τους ανακοίνωσαν ότι όλοι οι καθηγητές για πρώτη φορά βρίσκονται εγκαίρως στις θέσεις τους, αλλά δεν τους δίνανε πρόγραμμα, διότι έλλειπαν καθηγητές. Τους είπαν ότι θα παραλάμβαναν τρεις μάσκες που ποτέ δεν παρέλαβαν, η αντί μασκών τους έδωσαν «αλεξίπτωτα». Έμαθαν και για το φιάσκο με τα παγούρια.
Τους είπαν να κρατάνε αποστάσεις διότι κινδυνεύουν οι παππούδες τους, αλλά στα σχολεία που τους πήγανε ήταν ο ένας πάνω στον άλλον.
Τους είπαν ότι στα κυλικεία θα τρώνε μόνο συσκευασμένα αλλά πουλούσαν χύμα.
Στις καταλήψεις τους είπαν ότι θα πάρουν απουσίες αν δεν συμμετείχαν στην Τηλεεκπαίδευση, αλλά οι καθηγητές δεν μπορούσαν να μπουν στο σύστημα. Και εχθές τους είπαν ότι όλα θα λειτουργούν κανονικά διότι υπάρχει λέει μεγάλη εμπειρία πια, αλλά δεν μπορούσαν να συνδεθούν, διότι είχε πέσει το σύστημα.
Εντωμεταξύ στην πληροφορική διδάσκονται τεχνολογίες του 2003 για να μπουν λέει στην ψηφιακή εποχή (tutorial για ηλικιωμένους το λένε), ενώ κάνουν δυο ώρες θρησκευτικά και μια φυσική.
Κι έτσι τώρα, όταν ακούνε «Υπουργός Παιδείας» τους έρχεται στο μυαλό ο Γκρεγκ Χέφλι από «το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα». Και όταν ακούνε «κυβέρνηση» ετοιμάζονται να ακούσουν ανέκδοτο όπως εμείς με τον Τοτό.
Κι εμένα αυτό που μ ‘εκνευρίζει περισσότερο από όλα, είναι ότι αυτοί στην κυβέρνηση το παίζουν και πατριώτες!

Εχθές λοιπόν τα παιδιά ειδικά της Α’ Γυμνασίου κατανόησαν πλήρως: ότι όταν στην Ελλάδα αναφερόμαστε στο κράτος, εννοούμε...

Posted by Haris Kougioumtzopoulos on Monday, 9 November 2020



https://www.facebook.com/haris.kougioumtzopoulos/posts/10223984302383360

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: