5/8/13

ΙΚΑ.... ΔΕ

Εκείνες τις ημέρες μας είπαν να μετακινηθούμε στην Μενάνδρου καθώς το σύστημα της ρύθμισης θα γινόταν από κει. Πολλοί δεν άντεξαν μες στο λιοπύρι. Οι λιγοστοί που βρήκαν το κουράγιο, με τα λίγα υπάρχοντα που τους απέμεινα κίνησαν να εξαντλήσουν και την τελευταία του ελπίδα. 
Μόλις φτάσαμε στη Μενάνδρου καθώς καί πάλι το σύστημα δεν δούλευε, ήρθε νέα διαταγή να μετακινηθούμε και πάλι στην Αγία Παρασκευή να μας πούν τι χρωστάμε και να αποδωθουν οι τιμωρίες μας και παλι να επιστρέψουμε στην Μενάνδρου.
Στην Αγία Παρασκευή μάθαμε νέα διαταγή πως θα έπρεπε να δώσουμε όλο το αρχείο μας καταγωγή, χρέη των συγκενών, ομάαδα αίματος, τετραγωνικά των σπιτιών των ξαδέρφων μας και ότι αρυθμους ξέρουμε. Αριθμό αυτοκινήτου, ταυτότητας, ΑΜΚΑ, ΑΜΕ, ΑΤΕ, ΤΣΙΟΥ, ΔΙΚΕΠΕ, ΛΑΣΙΤΕ, ΚΟΝΤΟΛΕ και ΙΛΦΑΛΕ ΟΝΤΟΝΖΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕ.
Και πάλι θα παιζότανε αν θα μπεις στη ρύθμιση.
Η προιστάμενη ως απολύτως αρμόδια μας είπε ότι άκουσε από την τηλεόραση, αλλά της είπαν και κατι πολίτες ότι θα ληφθουν νέα μέτρα. Μας ειπαν να κανουμε αίτηση και άμα έρθουν τανέα μέτρα τότε θα ξανακάνουμε αίτηση. 
Εντωμεταξύ μας είπαν να μαζέψουμε τα χαρτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: