8/9/10

Περιέργες καταγγελίες για Σπυρτζη

Γράμμα αναγνώστη:
Ο κ. Χ.Σπυρτζης, πρόεδρος του Τεχνικού επιμελητήριου Ελλάδος(ΤΕΕ) παει να τιναξεί στον αέρα την συμφωνία ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Αριστερά.
Ο κ. Χ.Σπυρτζης, πρόεδρος του Τεχνικού επιμελητήριου Ελλάδος(ΤΕΕ)είναι παράλληλα μέλος της επιτροπής ανάδειξης υποψήφιων δήμαρχων του ΠΑΣΟΚ. Έχει χριστεί μάλιστα και υπεύθυνος λεκανοπεδίου. Ο Συγκεκριμένος κύριος, χωρίς καμία σχέση με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανακατέψει παρά πολλές κομματικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα.
Υποστηρίζει ότι είναι Πολύ σκληρός παπανδρεικός αλλά κάθε άλλοπαρά ακούει τον πρόεδρο του κινήματος. Το μόνο που κάνει είναι να δέχεται παρεμβάσεις για χρίσματα από κομματικούς φθαρμένους δεινοσαύρους, γενικούς γραμματείς και πρώην συμβούλους του Σιμήτη. Καταπαύει την γραμμή του κόμματος και του Παπανδρέου για συνεργασία με προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις, και έχει σηκώσει δικό του μπαϊράκι.
Καλεί υποψηφίους στην Ιπποκράτους να τους ανακοινώσει ότι δεν περνούν το χρίσμα, αυτοί του φωνάζουμε και αυτός μαζεύετε τα γυρνάει και τους δίνει χρίσματα…
Πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκετε ακόμα στην επιτροπή?
Μετά από τους τραγικούς χειρισμούς του στο χρίσμα νέας Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας, που με την ολιγωρία του «έστησε» ανταρτικό στην περιοχή. Συνεχίζει την ιδία καταστροφική πορεία σε δυο συνεννοημένους δήμους της ανατολικής Αθηνάς. Έχει δεχτεί παρεμβάσεις από κάθε είδους παραγοντίσκο και Γενικό γραμματέα να δώσει το χρίσμα σε έναν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ , που έχει χάσει ειδή δυο φορές, Φανατικό υποστηρικτή του Βενιζέλου, και κολλητό φίλο του στενού πυρήνα του Σημίτη, άφαντο από την περιοχή που θέλει να ξανακατέβει για δήμαρχος, και χωρίς να έχει κανέναν υποστηρικτή στην κοινωνία, ενώ υπάρχει συμφωνία με την Δημοκτρατική Αριστερα.


Άραγε αυτός ο ανθρώπους ακούει όταν μιλεί ο Παπανδρέου για κομματικά ρουσφέτια?

Άραγε αυτός ο άνθρωπος ακόλουθη την γραμμή του Παπανδρέου??

Άραγε αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει μετά της ευθηνές του??

Άραγε υπάρχει κόπιας να τον στείλει σπίτι του??

Δεν υπάρχουν σχόλια: