31/8/10

Τους έβρισε αλλά πήρε το χρίσμα

Με βαριές κατηγορίες και ύβρεις προς τον κ. Μιχαλολιάκο γέμισε την επιστολή του υποψήφιος για το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας σε δήμο της Βορείου Ελλάδος και την έστειλε στο κόμμα, όταν έχασε πια την υπομονή του από την αργοπορία και τις αόριστες απαντήσεις που έπαιρνε. Οταν μάλιστα βγήκε η φήμη ότι το χρίσμα πάει αλλού, το ποτήρι ξεχείλισε, έλουσε στην κυριολεξία τον πρόεδρο και τα όργανα, δήλωσε ότι κατεβαίνει ούτως ή άλλως και.. απέστειλε την βόμβα.
Δυστυχώς όμως δεν γνώριζε ότι μέχρι να φτάσει η επιστολή στα χέρια του κ. Μιχαλολιάκου εκείνος του είχε δώσει το χρίσμα και είχε βγάλει και σχετική ανακοίνωση. Ετσι ο κ. Μιχαλολιάκος διάβασε στην επιστολή ότι τα παίρνει, ότι άγεται και φέρεται από διαπλεκόμενα και ότι δίνει το χρίσμα σε ανίκανους της παρέας του.
Ετσι μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του και από το κόμμα, αντιμετωπίζει δύο μεγάλα προβλήματα.
Πρώτα πρέπει να πείσει την τοπική κοινωνία, ότι πήρε το χρίσμα που του έδωσε ο κ. Μιχαλολιάκος, αλλά εκείνος δεν το πήρε με τον τρόπο που περιγράφεται στην επιστολή του.
Και δεύτερον πρέπει να πείσει τον ανθυποψήφιό του από τον δεξιό χώρο ότι πρέπει να πειθαρχήσει στις αποφάσεις του κόμματος, την στιγμή που στην επιστολή του δηλώνει ανυπακοή.
Μαντάρα τα έκανε ο ανυπόμονος υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: