19/7/10

Τα βάζουν με τις τοπικές εφημερίδες

Για άλλη μια φορά όπως βλέπουμε από την απάντηση της εκδότριας κ. Δήμητρας Κάσσου στο
http://www.energosdimotis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1202:-1-&catid=84:2008-10-17-23-48-59&Itemid=201, οι τοπικές εφημερίδες πέφτουν θύματα των τοπικών οργανώσεων που δεν θέλουν να δημοσιοποιούνται οι διαδικασίες τους ή που δεν τους βολεύουν τα ρεπορτάζ. Το www.atticanet.gr δημοσιεύει την απάντηση της κας Κάσσου και τα συμπεράσματα δικά σας. Σημειώνουμε μόνο ότι η συγκεκριμένη διαφωνία είναι ένα απλό παράδειγμα που κατά εκατοντάδες παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες από όλες τις τοπικές όλων των κομμάτων.
Απάντηση στην Τ.Ο.1 ΠΑΣΟΚ Αγίου Δημητρίου
Αγαπητέ Κε Σιούλα. Σαν παλιός εκδότης θα γνωρίζετε τον τρόπο που γίνετε το ασφαλές ρεπορτάζ και δεν πιστεύω να το αμφισβητείτε δεδομένου ότι και σεις με τον ίδιο τρόπο λειτουργούσατε όσο καιρό εκδίδατε την «Επικοινωνία».
Μπορεί να μην έγινε ψηφοφορία στη διαδικασία της 18/6/2010 που αναφέρεσθε αλλά δεν παύουν να αθροίζονται οι προτάσεις που έγιναν απ’ τον καθένα και στο σύνολό τους ανταποκρίνεται πλήρως το ρεπορτάζ μας. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακόμη και το ποιος πρότεινε ποιον αλλά και το ποιος έκρινε ποιον και ήταν ένας και μόνο, αλλά αυτό δεν είναι ρεπορτάζ είναι «κουτσομπολιό» και γι’ αυτό και δεν αναφερθήκαμε. 
Αν έλλειπαν μέλη της Σ.Ε. της ΤΟ1 από τη συνεδρίαση ή όχι δεν είναι θέμα της εφημερίδας να το κρίνει. Εμείς γνωρίζουμε ότι κλήθηκαν όλοι και σεις θα πρέπει να απαντήσετε σαν υπεύθυνος Γραμματέας της ΤΟ1 αν αδιαφόρησαν ή είχαν προσωπικούς λόγους να μη παρευρεθούν. 
Το αν ήταν αποφασιστικής σημασίας ή όχι όποια απόφαση και να παίρνατε σ’ αυτή τη συνεδρίαση εμάς δεν μας πέφτει λόγος μάς αρκεί ότι πρoβλέπετε να γίνει από τη σχετική εγκύκλιο του Γραμματέα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. 
Αντίθετα οι δυο εναλλακτικές ομόφωνες προτάσεις της Σ.Ε. της Τ.Ο.1 ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αγ. Δημητρίου τις οποίες αναφέρετε στην επιστολή σας είναι έξω από το πνεύμα της εγκυκλίου. Το γεγονός ότι άθροισμα των προτάσεων δεν συμφωνεί με τον αριθμό των παρόντων είναι όπως καλά γνωρίζετε γιατί κάποιοι πρότειναν εναλλακτικά δύο υποψήφιους και ήσαν τρεις αυτοί. 
Κλείνοντας θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι σεβόμαστε τους αναγνώστες μας και δεν τους παραπληροφορούμε αυτό άλλωστε αποδεικνύετε και από την επιστολή σας αφού δεν σχολιάζετε άρα και δεν αμφισβητείτε το ρεπορτάζ μας το οποίο αναφέρετε στα αποτελέσματα των σχετικών διαδικασιών στη Ν.Ε & Π.Ε του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Τώρα όσο για το πρόβλημα που λέτε ότι υπάρχει στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε, αλλά και ούτε μας αφορά.
Για τον Ενεργό Δημότη
Δήμητρα Κάσσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: