14/4/10

Μίλησες με τον Λάμπρο;

Οπως σας το είχαμε αναφέρει πολυγραφότατος και υπερκινητικός ο Γιάννης Κωνσταντάτος διεκδικεί με αξιώσεις το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ σε Αργυρούπολη και τώρα και σε Ελληνικό. Οχι δεν μας είπε τίποτα, αλλά εκείνος όπως μάθαμε δεν παραπέμφθηκε στον κ. Μίχο και δεν άκουσε το συνθηματικό: «Μίλησες με τον Λάμπρο;»
Ναι αυτό είναι το συνθηματικό για τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που δεν πρόκειται να πάρουν το χρίσμα όταν απευθύνονται στον κ. Τσούρα και του ζητάνε στήριξη ή και συνάντηση. Ο κ. Τσούρας εντέχνως τους παραπέμπει στον κ. Μίχο ο οποίος με συγκατάβαση αναλαμβάνει και να τους μεταφέρει το κακό μαντάτο, και να τους υποστηρίξει ψυχολογικά αλλά και να τους μεταφέρει τη σημασία του μεγάλου εγχειρήματος Καλλικράτη «που όλοι πρέπει να στηρίξουμε για να πετύχει».
Ο κ. Κωνσταντάτος λοιπόν όπως μάθαμε τηλεφώνησε στον κ. Τσούρα για να τον καλέσει στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου. Ο κ. Τσούρας του απάντησε βέβαια ότι μάλλον δεν θα παραστεί για ευνόητους λόγους, αλλά τον κάλεσε στο γραφείο του και μάλιστα έκλεισαν και συγκεκριμένο ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: