23/4/10

Ανεξαρτητοποίηση στην Νέα Φιλαδέλφεια

Η παραίτηση του Π.Κότσιρα και η ανεξαρτητοποίησή του από το συνδυασμό της πλειοψηφίας «Όραμα Πόλης» έγινε γνωστή στο Σώμα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας της 19ης Απριλίου.
Ο Π.Κότσιρας δήλωσε ότι είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο Σταύρο Κόντο ενώ είχε καταθέσει και στο πρωτόκολλο την παραίτησή του(12/4), από Πρόεδρος του ΑΟΔΝΦ και πρόεδρος της 8ης Σχολικής Επιτροπής. Παράλληλα είπε ότι η απόφασή του αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν μπορούσε να παραχθεί το αυτονόητο έργο και ότι λόγοι ευθιξίας και διαφορετικής αντίληψης στον τρόπο διοίκησης της Δημοτικής Αρχής τον οδήγησαν στην παραίτηση και ανεξαρτητοποίηση αυτή. Τέλος είπε ότι δεν έχει την πρόθεση με την ενέργειά του αυτή να στραφεί εναντίον του Δημάρχου προσωπικά και ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. Ο Δήμαρχος Σταύρος Κόντος δέχθηκε την παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση του Π.Κότσιρα και είπε ότι σίγουρα δεν είναι κάτι ευχάριστο για εκείνον. Πρόσθεσε ότι κρίνει την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια θετική και αποδοτική λέγοντας: «Θεωρώ ότι ο κ.Κότσιρας ήταν μέρος της προσπάθειας που κάναμε, παρ'όλη την απειρία που είχε, θεωρώ ότι και με τη δική μου συμβολή, το έργο που παράχθηκε ήταν θετικό. Η ουσία είναι ότι μπαίνουμε σε μια προεκλογική περίοδο και όλα συνυπολογίζονται και όλες οι συμπεριφορές αξιολογούνται»
ΑΠΌ ΤΟ www.ekfrasi.net
Να σημειώσουμε εμείς ότι η συνένωση Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδώνα δηιουργεί άλλες προϋποθέσεις για το ΠΑΣΟΚ της περιοχής αν και δεν υπάρχει επικαφαλής προς το παρόν για να οδηγήσει το άρμα σε νίκη, αποδυναμώνεται εντελώς ο κ. Κόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια: