8/4/10

Αναβάλλεται ο Καλλικράτης

Αναβολή μια εβδομάδα ακόμη πήρε η ανακοίνωση του Καλλικράτη καθώς όπως φαίνεται η πρόθεση είναι να αναλάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός την ευθύνη της παρουσίασης που αυτήν την εβδομάδα θα λείπει στην Κύπρο.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει έντονη ανησυχία αν και ο ίδιος ο Υπουργός κ. Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι υπέρ της μεταρρύθμισης και της συνένωσης. Μιας συνένωσης όμως χωρίς συγκεκριμένη πρόταση, που αναμένεται να σηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν γίνει συγκεκριμένη και σε συγκεκριμένους δήμους. Κύκλοι αυτοδιοίκητικών του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Υπουργό ότι είναι κλεισμένος στο γραφείο του και κάνει ασκήσεις επί χάρτου χωρίς να αντιλαμβάνεται τους κινδύνους του εγχειρήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από μια περιοδεία που έκανε ο Υφυπουργός κ. Ντόλιος γύρισε πανικόβλητος στο Υπουργείο και εισηγήθηκε να μην βγει καθόλου ο Καλλικράτης σε δημόσια διαβούλευση, αλλά να πάει κατ΄ευθείαν στην βουλή. Ετσι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη παρουσίαση στους δημοσιογράφους την Δευτέρα του Θωμά το απόγευμα και αναμένεται ο πρωθυπουργός είτε την επόμενη Παρασκευή είτε την Δευτέρα 17 του μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: