16/3/10

Of side ο Παπαγεωγόπουλος

Αναπάντεχα καλό το κλίμα σήμερα στην ΚΕΔΚΕ αιφνιδίασε τους παρευρισκόμενους και πέταξε of side τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Ο Βόρειος σύμβουλος της ΚΕΔΚΕ φαίνεται ότι συνεχίζει να διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία των αντιπολιτευτικών κορώνων και βλέποντας τον πρόεδρο να συναινεί στις βασικές αρχές της τοποθέτησης του Ραγκούση έχασε την ψυχραιμία του. Αρχισε λοιπόν να διακόπτει και να πιέζει τον υπουργό ο οποίος τον αγριοκοίταζε αμίλητος και προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου. «Μέχρι σήμερα εγώ προεδρεύω» είπε ο Κακλαμάνης απευθυνόμενος στον Παπαγεωργόπουλο «και σκοπεύω να συνεχίσω να το κάνω. Εγώ δίνω τον λόγο» είπε αυστηρά και με στεντόρεια φωνή για να παγώσει την εικόνα του ακροατηρίου. Ως μία κακή στιγμή που δεν αρμόζει στις συνήθειες φιλοξενίας χαρακτήρισε τη στάση Γεωργόπουλου και ο κ. Ραγκούσης.

Η σκηνή βέβαια δεν ήταν τυχαία ούτε αυθόρμητη. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι οι δήμαρχοι πρωτεύουσας και συμπρωτεύουσας έχουν φτάσει σε υψηλών τόνων κόντρες για τον τρόπο που αντιμετωπίζει η ΚΕΔΚΕ τον Καλλικράτη και το ΥΠΕΣ. Στα παρασκήνια του πρόσφατου συνεδρίου μάλιστα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υπήρξαν αυτόπτες μάρτυρες έντονου φραστικού επεισοδίου όταν ο θερμόαιμος θεσσαλονικιός χαρακτήρισε τον Κακλαμάνη «πουλημένο».

Σήμερα όμως δεν του έκατσε. Τα μέλη της παράταξής του χαρακτήρισαν το λιγότερο άκομψη και πρωτόγονη την συμπεριφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: