6/3/10

Εσκεμένες παρεξηγήσεις Κακλαμάνη Ραγκούση

"Ξεκαβάλα ρε μαγάλε" Αυτή ήταν ακρβώς όπως μάθαμε η έκφραση του Υπουργού κ. Γιάννη Ραγκούση όταν πληροφορήθηκε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτας Κακλαμάνης του έστειλε και νέο τελσίγραφο για την Τετάρτη 15 Μαρτίου σνα συμμετάσχει στην συνεδρίαση του Δ.Σ. και να παρουσιάσει τον Καλλικράτη.
Ο κ. Ραγκούσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όχι μόνο ήταν λάβρος στους χαρακτηρισμούς του μπροστά στους δημοσιογράφους για τον πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ αλλά τον διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας ότι Τρίτη βράδυ που του εξήγησε τηλεφωνικά ότι δεν μπορεί να προσέλθει στο συμβούλιο, λόγω του νόμου για την Ιθαγένεια απέσπασε την συγκετάθεση του κ. Κακλαμάνη και έκλεισαν το τηλέφωνο σε πολύ καλό κλίμα. Την επόμενη όμως έφαγε την καταγγελία και εις διπλούν.
Είναι προφανές βέβαια ότι η ένταση δεν οφείλεται σε μια απλή παρεξήγηση. Και οι δύο θέλουν να κρατήσουν αποστάσεις και να δημιουργήσουν ένα αμυντικό κλίμα έντασης.
Ο κ. Ραγκούσης δήλωσε ότι δεν θα πάει ούτε την επόμενη Τετάρτη στην ΚΕΔΚΕ λόγω του νομοσχεδίου για το σύστημα επιλογής προϊσταμένων. Οταν όμως ρωτήθηκε αν θα πάει την επόμενη ή την μεθεπόμενη δεν απάντησε. Αρα είνα προφανές ότι ο κ. Ραγκούσης αποφεύγει επιμελώς να συναντηθεί με την ΚΕΔΚΕ.
Από την άλλη ο κ. Κακλαμάνης δεν έχει σκοπό να περιμένει το timing που θα επιλέξει ο Υπουργός Εσωτερικών. θέλει να ξεκινήσει τον πόλεμο με δική του επιλογή για να μπορεί να αντιδράσει αποφασιστικά στον Καλλικράτη όταν χρειαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: