21/3/10

Παγωμένοι με Κακλαμάνη στη Νέα Δημοκρατία

Παγωμένα στην κυριολεξία είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με την άκρως συναινετική συμπεριφορά Κακλαμάνη στο σχέδιο Καλλικράτης. «Είπαμε ότι είμαστε υπέρ, αλλά όχι και έτσι!» Αν δεν υπήρχε και αυτή η μικρή νύξη για την αμφισβήτηση της τελικής κατάληξης στην βουλή, θα είχαν επαναστατήσει. Οι πιο αισιόδοξοι πιστεύουν ότι ο πρόεδρος έχει σίγουρες πληροφορίες για αντιδράσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ όταν το σχέδιο φτάσει στη βουλή. Επίσης εκτιμούν ότι η γενναιοδωρία Ραγκούση θα ανακοπεί από τον Παπακαωνσταντίνου. Το είπε άλλωστε σαφώς ο πρόεδρος. «Ολοι οι υπουργοί Εσωτερικών ήταν μαζί μας. Οι Υπουργοί Οικονομικών μας την χαλάγανε τη δουλειά».

Αυτό που τους ξινίζει όμως είναι ότι και η συνάντηση με Αρναουτάκη πήγε πολύ καλά. «Θα κάνουμε αντιπολίτευση ή θα στηρίζουμε από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ;» αναρωτιούνται.

Ασε που οι περισσότεροι ανησυχούν διότι δεν γνωρίζουν ποια παιχνίδια θα παιχτούν για το χρίσμα της Αθήνας. Εκεί λένε κάτι ετοιμάζει ο πρόεδρος κα δεν τους το λέει. Πολύ φοβούνται ότι θα έχουν ξαφνικά έναν πρόεδρο με χρίσμα ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: