8/3/10

Ομοβροντία για Ραγκούση

Ισχυρό εσωκομματικό χτύπημα έφαγε σήμερα ο Ραγκούσης όταν πήγε στην βουλή το νομοσχέδιο για τις κρίσεις των Διευθυντών του δημοσίου με την διαδικασία του επείγοντος. Μετά τον Δένδια και τον Κουβέλη ακολούθησαν οι Σκανδαλίδης, Παπαϊωάννου και Κακλαμάνης. Αντί να τον στηρίξουν οι τρεις τελευταίοι του έδωσαν και κατάλαβε. Αν κατάλαβε δηλαδή τι τον περιμένει όταν θα φέρει τον Καλλικράτη. Αν κατάλαβε το μήνυμα που ήταν σαφέστατο. "Οσο δεν μιλάς μαζί μας και το παίζεις μάγκας με τις πλάτες του Παπανδρέου θα σε μεταχειριζόμαστε ανάλογα". Το ίδιο μήνυμα που είχε πάρει λίγες ημέρες πριν από τον Βενιζέλο και λίγο πιο πριν από τον Πάγκαλο στο Υπουργικό Συμβούλιο. "Στον Καλλικράτη θα τα πούμε, όταν θα έχουμε τις τοπικές κοινωνίες με το μέρος μας".

Τι να κάνει ο κακομοίρης το μάσησε κι αυτό και το μάζεψε άρον - άρον. Με τον Καλλικράτη όμως έχει πρόβλημα. Τον έχει έτοιμο μεν, δεν τολμάει να τον βγάλει χωρίς τις πλάτες του αρχηγού δε.

Εκεί να δείτε επίθεση που θα δεχτεί. Εκεί να δείτε τι θα πει ομοβροντία. Δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί και τοπικές κοινωνίες όλοι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: