7/3/10

Παράβίαση του άρθρου 68 εκατέρωθεν

Μεγάλο πρόβλημα φαίνεται να έχει ο κ. Χατζηδάκης στο φάληρο με την ακραία προεκλογική εκστρατεία που έκανε για την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά και με τις επίσημες δηλώσεις του ότι θα παραιτηρθεί από δήμαρχος και μέλος της Νέας Δημοκρατίας αν δεν γίνει αρχηγός η Ντόρα. Με δηλώσεις τους τον κράζει όλος ο πολτικός κόσμος του Φαλήρου και του ζητάνε να υλοποιήσει τις δηλώσεις του.
Ο τέως δήμαρχος κ. Καψάνης του γράφει σε δημόσια ανακοινωση πολύ εύστοχα. "Παραβιάσατε κατάφορα το άρθρο 68 του Κώδικα Δήμων και Κοντήτων σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος "ασκεί τα καθήκοντά του με γνώμονα τη διασφάλιση της ενότητας της τοπικής κοινωνίας. Ηρθατε όμως σε ευθεία αντίθεση με το 64% των φαληριωτών που δεν ψήφισαν τη Ν.Δ. στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές και επιπλέον με το 62% των νεοδημοκρατών που δεν ψήφισαν την Ντόρα Μπακογιάννη..."
Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Χατζηδάκης καταγράφεται ως ένας από τους πιο αυταρχικούς και κομματικούς δημάρχους της Αττικής. Ομως το ζήτημα είναι; Αυτό το 64% και 62% θα κάνουν κάτι για να αναστείλουν αυτά τα χαρακτιρηστικά του κ. Χατζηδάκη;
Και ο ίδιος ο κ. Καψάνης θα κάνει κι αυτός κάτι, ή θα δώσει τις προτεραιότητες αλλού; Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές έδειξε και αυτός να ενδιαφέρεται περισσότερο για τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ παρά για τον κοματισμό του κ. Χατζηδάκη. Μάλλον κι αυτός παραβίασε το άρθρο 68.

Δεν υπάρχουν σχόλια: