28/2/10

Να θυμηθούμε τι θα γίνει με Κουτελάκη

Οπως σας το είχαμε προαναγγείλει παραιτήθηκε ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης. Ελαβα έναν δήμο υπερχρεωμένο λέει στην επιστολή του και τον παραδίδω μετά από 12 χρόνια με 7,5 εκατομμύρια πλεόνασμα και χωρίς κανένα προσωπικό περιουσιακό στοιχείο. Κι όμως ο κ. Κουτελάκης παραπέμπεται για παράνομο περιουσιακό όφελος 2,8 εκ ευρώ και με την λέξη "σκόπευε να προσποριστεί".
Επίσης δεύτερο αξιοσημείωτο είναι ότι παραπέμπεται μαζί με αρκετούς πολιτικούς του αντιπάλους όπως τον κ. Σιότροπο και τον κ. Πώποτα. Να δούμε λοιπόν τι θα γίνει. Ισως μετά από 6 ή 7 χρόνια και όταν ο κ. Κουτελάκης θα έχει πεθάνει εντελώς πολιτικά, θα δούμε στα ψιλά των εφημερίδων την ανακοίνωση της αθώωσής του. Οπως ακριβώς έγινε με τον κ. Λογοθέτη. Μετά από εννιά χρόνια δικών αθωώθηκε εντελώς.
Δεν παίρνουμε όρκο αλλά το ξαναγράψαμε. Δεν τον έχουμε για τόσο ηλίθιο. Αντιθέτως ο κ. Κουτελάκης είναι μια σκέτη γάτα με πέταλα που γνωρίζει όσο λίγοι το δημόσιο λογιστικό. Αυτό και μόνο μας βάζει σε υποψίες. Σιγά μην έκανε λαμογιά σε συνεργασία με τον μισό πολιτικό κόσμο της Νέας Σμύρνης. Εμάς η υπόθεση μας βρωμάει.
Ισως τελικά ο Κουτελάκης παραπάμπεται γιατί δεν έκλεψε.
Μετά από κάποια χρόνια να θυμηθούμε να δούμε τι έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: