28/1/10

Ξεκαθαρίζει το ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο

Έγινε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία κίνησης από όσους στο ΠαΣοΚ δεν θέλουν Μαστοράκο ή Μπάμπαλο.


Οπως διαβάζουμε στο http://www.ekfrasi.net/full_product.php?prod_id=388

Το βηματισμό του με ενωτικά βήματα προσπαθεί να ξαναβρεί ο πολιτικός χώρος του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο, ενόψει των δημοτικών εκλογών που έρχονται. Αυτός ήταν ο σκοπός της συγκέντρωσης που πρόσφατα διοργανώθηκε από ένα «τρίτο πόλο», υποστηρικτών του κόμματος, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Ηρακλείου.
Μια συγκέντρωση με αρκετό κόσμο και ζητούμενο της τα αίτια της ήττας στις προγούμενες δημοτικές εκλογές, κυρίως όμως οι προτάσεις για την επικείμενη εκλογική μάχη, ώστε το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει και πάλι το δήμο.
Συντονιστής της συγκέντρωσης ήταν ο Γ. Σπυρόπουλος, ο οποίος στην εναρκτήρια τοποθέτησή του εσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι η πρωτοβουλία αυτή δεν αποτελεί νέα δημοτική παράταξη, ότι δεν υπάρχει κανένας κρυφός αρχηγός και πως όλοι ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στο παρελθόν και τα προβλήματα της παράταξης, που έγινε «παρατάξεις» και τελικά έχασε το δήμο, στάθηκε στο στόχο της πρωτοβολίας που είναι η σύνθεση των απόψεων και η ανανέωση, ενώ είπε με έμφαση ότι «αυτό δεν επιτυγχάνεται με δύο ξεχωριστές υποψηφιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: