4/12/09

Αμφιβολίες

Αρνητικό αρχίζει να γίνεται το κλίμα για τον κ. Ραγκούση στην αίθουσα των δημοσιογράφων του ΥΠΕΣ. Ο Υπουργός δείχνει λίγο ανοργάνωτος. Τους καλεί αιφνιδιαστικά, τους αφήνει να περιμένουν και δείχνει να ενδιαφέρεται περισσότερο για το πολιτικό ρεπορτάζ. Το ένα φάουλ μετά το άλλο. Οι τίτλοι που βγήκαν τύπου "τα πήρε πίσω ο Ραγκούσης" δεν ήταν τυχαίοι, για τις προσλήψεις. Πολύ απολυτότητα βρε παιδάκι μου. Οταν του θέτανε τα προβλήματα λειτουργικότητας των υπηρεσιών οι δημοσιογράφοι αυτός, αυτός χρησιμοποιούσε.... εως μπλαζέ ύφος. Τώρα που τα γύρισε για λόγους λειτουργικότητας των υπηρεσιών; Περίμενε καλύτερη μεταχείριση; Και που να δείτε όταν αρχίσουν οι τροπολογίες τι θα γίνει.
Και πραγματικά είναι κρίμα. Είναι καλός, αλλά πολύ αγχωμένος με τον πρόεδρο. Οι νόμοι δεν αλλάζουν έτσι. Και πολύ περισσότερο οι αντιλήψεις και οι νοοτροπίες. Να δείτε τι θα γίνει τον Απρίλιο, όταν καταλάβει ότι θα υποχρεωθεί σε νέα παράταση.
Οταν παραπέμπεις την υπόθεση στο ΑΣΕΠ, αυτά θα παθαίνεις.
Τώρα πάλι με την υποχρεώση ανάρτησης στο διαδίκτυο. Πολύ επιπολαιότητα ρε παιδιά. Ο Θεός θα ελέγχει τελικά την νομιμότητα των αποφάσεων. Θα επανέλθουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια: