17/6/09

Πρόβλημα στη Νέα Σμύρνη

Πάγκαλης και Μπίσαλα αποχώρησαν από την παράταξη Κούπα στην Νέα Σμύρνη. Κακορίζικος ο Δήμος για την Νέα Δημοκρατία.

Σιγή ασυρμάτου

5 Μαϊου είχαν δώσει περιθώριο για την χωματερή θυμάστε; Από τότε σιγή ασυρμάτου. Οι κακιές οι γλώσσες λένε ότι το καρτέλ είναι διαπαραταξιακό. Τώρα μάλιστα που έβαλαν στον ΕΣΔΚΝΑ και γνωστό στέλεχος της ΤΕΔΚΝΑ με δεινότητα στις διαπραγματεύσεις έδεσαν. Οι βουλευτές του υπολοίπου Αττικής τους έχουν ειδοποιήσει ότι μόνο με ειδικές επίλεκτες μεραρχίες στρατού και πλήρως εξοπλισμένες θα προχωρήσουν τα έργα σε Κερατέα και Γραμματικό. Εστω και στο παραπέντε θα πρέπει να πάμε στη λύση της καύσης. Γνωρίζουμε βέβαια ότι γνωστός καναλάρχης έχει επενδύσει στους ΧΥΤΑ. Ας πάει ο ίδιος λοιπόν να πείσει τους κατοίκους.

15/6/09

Σε αδιέξοδο η ΝΔ στους Αγίου Αναργύρους

Πρόβλημα στην Νέα Δημοκρατία των Αγίων Αναργύρων και πανηγύρια στο ΠΑΣΟΚ. Ομάδα συμβούλων του κ. Τρίγκα φέρονται ως συνομιλητές με τον Δήμαρχο Σαράντη, μετά του επικεφαλής τους. Ο κ. Σαράντης μάλιστα ακούγεται ότι βάζει και όρους. Θέλει λέει επίσημες ανακοινώσεις από όλη την ομάδα και όχι μεμονωμένες αποσκιρτήσεις. Με αυτά και με τα άλλα η κατάσταση δείχνει να οδεύει προς διάλυση της παράταξης Τρίγκα και σε αδιέξοδο στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλλον ο κ. Σαράντης πάει για περίπατο.  Η Ν.Δ. ψάχνει για νέο υποψήφιο. Οπως δείχνει όμως το τοπίο αναζητείται κορόϊδο.

14/6/09

ΠΡΩΤΟΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ;

Μετά μουσικής και πολλών εκδηλώσεων ο κ. Αναγνώστου, Δήμαρχος Ηλιούπολης ανακοίνωσε στους δημότες του την περιβαλλοντική του ευαισθησία συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Ανακύκλωσης. Μην τρελαθούμε και τελείως. Μάιος του 2009 ο κ. Αναγνώστου και πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της ΤΕΔΚΝΑ, ανακάλυψε την ανακύκλωση και τοποθέτησε 250 κάδους στο δήμο του. Μάλλον να το κρύψει έπρεπε καθώς είναι από τους τελυταίους.